Betaling

Du betaler på Holstedhus.dk ved at klikke på ”Godkend” (på siden Bekræft ordre), ”Samlet Pris” er det totale beløb der vil blive trukket fra din konto, pengene vil dog ikke blive trukket før varen er afsendt fra Holsted.

Følgende betalingskort kan anvendes:
Dankort
(flere muligheder er ved at blive tilføjet)

Ved bankoverførsel vil orden blive behandlet hurtigst muligt, efter at indbetalingen er registreret

Din betaling sker på en sikker krypteret forbindelse, som sikrer, at dine betalingsoplysninger ikke er tilgængelige for uvedkommende. Alle kreditkort informationer indtastes i et sikkert miljø krypteret med SSL (Secure Socket Layer) og sendes i krypteret form videre til PBS. Vi garanterer, at vi ikke gemmer følsomme oplysninger på vores egen server. Holstedhus kan ikke på noget tidspunkt se nogen af disse oplysninger, og vi har først ret til at trække betalingsbeløbet fra dit kreditkort, når varerne afsendes fra vores fysiske varelager.

Du vil blive bedt om følgende oplysninger:

Kortnummer (16 cifre printet ind i kortet på forsiden)
Udløbsdato (printet ind i kortet på forsiden)
Kontrolcifre (tre cifre skrevet på kortets bagside lige over magnetstrimlen yderst til højre)

Når du betaler med kreditkort, er du sikret mod misbrug uden selvrisiko. Hvis dit kreditkort bliver misbrugt, kan du forlange, at din kortudsteder tilbagefører beløbet til dit betalingskort. Du kan læse mere om hæftelses- og ansvarsregler i loven om visse betalingsmidler.