Aftaleindgåelse

alle priser er inkl. Moms.

Bestilling af varer samt følgende kontakt mellem holstedhus.dk og kunder foregår på dansk.


Betaling

Du betaler på Holstedhus.dk ved at klikke på ”Godkend” (på siden Bekræft ordre), ”Samlet Pris” er det totale beløb der vil blive trukket fra din konto, pengene vil dog ikke blive trukket før varen er afsendt fra butikken i Holsted.

Følgende betalingskort kan anvendes:
Dankort
(flere muligheder er ved at blive tilføjet)

Ved bankoverførsel vil ordren blive behandlet hurtigst muligt, efter at indbetalingen er registreret

Din betaling sker på en sikker krypteret forbindelse, som sikrer, at dine betalingsoplysninger ikke er tilgængelige for uvedkommende. Alle kreditkort informationer indtastes i et sikkert miljø krypteret med SSL (Secure Socket Layer) og sendes i krypteret form videre til PBS. Vi garanterer, at vi ikke gemmer følsomme oplysninger på vores egen server. Holstedhus kan ikke på noget tidspunkt se nogen af disse oplysninger, og vi har først ret til at trække betalingsbeløbet fra dit kreditkort, når varerne afsendes fra vores fysiske varelager.

Levering Udskriv

HolstedHus sørger for levering med Post Danmark (med mindre andet angives) til modtager på den dato der er ønsket i bestillingen. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. HolstedHus kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark. I tilfælde af meget forsinkede (adskillige dage) eller decideret udeblevne leverancer, fremsender HolstedHus naturligvis en ny leverance uden beregning.

Levering til Bornholm og visse småøer er ikke omfattet af Post Danmarks målsætning om dag-til-dag levering, idet forsendelser til disse område i nogle tilfælde kan vare 2 dage. HolstedHus tager altid udgangspunkt i dag-til-dag levering. Som afsender kan du evt. vælge leveringsdatoen én dag tidligere for at kompensere for dette.

Der leveres ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.